Handgemaakte sieraden

Oorbellen 2e Paar -20%!

Gratis Verzending va €75 *

Verzending & Retour

Verzending & Retour

Standaard binnen NL €2,50

Standaard Verzending

Bij ons kost de verzending van een standaard pakketje €2,50

Verzendtijd

Jouw pakketje wordt zo snel mogelijk verstuurd; binnen 1-4 werkdagen.

Gratis Verzending

Bij een bestelling vanaf €75 ontvang je gratis verzending binnen NL.

Op dit moment is het erg druk bij PostNL.
Hierdoor kan het iets langer duren voor je je pakketje binnen hebt.

Je bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen verzonden.
* met uitzondering van het weekend en nationale feestdagen.
GRATIS verzending voor bestellingen vanaf €75 binnen Nederland.

Fero the label verzendt haar pakketjes via PostNL.
Zodra je bestelling is ingepakt en verstuurd, ontvang je van ons een e-mail. 

Voor standaard verzending geldt dat je geen track & trace code zult ontvangen. Bij bestellingen vanaf €75 zul je wel een track en trace code ontvangen via de mail. Standaard pakketjes van Fero the label worden altijd door de brievenbus bezorgd.
Indien dit het geval is, zal dat te zien zijn bij de verzendinformatie vanuit PostNL.
Indien je een grote bestellling plaats bij Fero the Label waarvan het pakketje niet door de brievenbus past, zal dit te zien zijn via de bij behorende track & trace code. Wij raden je aan te kijken wanneer de bezorging dan gepland staat, zodat je zeker weet dat je thuis bent op moment van bezorging.

Fero the label kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen van bestellingen door PostNL of enige andere verzendservice. Uiteraard doet Fero the label er alles aan om jouw bestelling zo snel & soepel mogelijk bij je te laten bezorgen.
Indien je vragen hebt over je bestelling kun je altijd contact opnemen via webshop@ferothelabel.com of via onze Instagram.
Meestal ontvang je binnen 24 uur een respons.

Na het plaatsen van je bestelling kun je je adres niet meer wijzigen. Enkel wanneer jouw bestelling nog niet is opgestuurd, is het mogelijk om via onze e-mail een wijziging van adres door te geven; vermeld ook altijd je bestelnummer en voor + achternaam. Om dit te voorkomen willen we graag benadrukken, je persoonlijke gegevens goed te controleren voor je je bestelling afrond. Indien je jouw adres onjuist of onvolledig hebt doorgegeven aan ons en het pakketje kwijt raakt of niet aankomt, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Tijdens de feestdagen en acties is het vaak drukker dan normaal bij Fero the label.
Houd er rekening mee dat bestellingen er wellicht wat langer over kunnen doen, dan je van ons gewend bent. Alles wordt met de hand verpakt, dat extra beetje liefde bij onze pakketjes gevoegd kan er voor zorgen dat het bij ons soms een dagje langer duurt.

Het is mogelijk om je bestelling bij Fero the label binnen 14 dagen na verzenddatum terug te sturen, met uitzondering van oorbellen (ivm hygiëne). Indien je je bestelling (gedeeltelijk) wilt retourneren, vragen we je een mailtje te sturen naar webshop@ferothelabel.com met het verzoek tot retourneren. Vermeld daarbij je bestelnummer, de producten die je wilt retourneren, de reden daarvan en of je een giftcard of terugbetaling wenst te ontvangen. Wij proberen je dan zo goed mogelijk verder te helpen, door je verdere instructies toe te sturen.

Zorg ervoor dat je de producten onbeschadigd, ongedragen, compleet en voorzien van eventuele labels retourneert. De kosten van het terugsturen is afhankelijk van de grootte van de bestelling en de retourmethode. Prijzen starten vanaf €4,10 en zijn voor eigen rekening, met uitzondering van bijzondere gevallen. Vermeld daarom altijd duidelijk de reden van retourneren.
Zodra we jouw retourbestelling ontvangen en verwerkt hebben, kun je binnen 14 dagen een giftcard of terugbetaling verwachten, afhankelijk van jouw keuze, ter waarde van jouw geretourneerde item(s).

Het is niet mogelijk om een artikel om te ruilen.
Indien je toch graag een ander artikel wenst, kun je altijd een nieuwe bestelling plaatsen.
Na het plaatsen van een bestelling is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen.

* Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.

* Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

* Retourneren kan alleen binnen de gestelde retour termijn van 14 dagen.

* Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling indien deze in originele staat worden geretourneerd.
Bij beschadigde of gebruikte items kan de terugbetaling geweigerd worden.

* Bewijs van verzending met track & trace code is een vereiste om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van de geretourneerde artikelen, indien deze bij gebrek zoekraken.

Sinds kort is het ook mogelijk om onze sieraden te ontvangen buiten Nederland. Wij bezorgen vanaf nu ook in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Verenigd Koninkrijk. De verzendkosten verschilt per land. Voor de accurate prijs kun je het beste je adresgegevens invoeren om de kosten te bekijken nog voor het afrekenen. Indien je vragen hebt over het internationale verzenden kun je terecht bij webshop@ferothelabel.com